Zoutewelle Vast of OpMaat

Zoutewelle Vast

Bij Zoutewelle Vast betaal je, afhankelijk van je ondernemingsvorm en gewenste adviesniveau een vast bedrag per maand. Geen uurtje factuurtje maar duidelijkheid vooraf.

Je betaalt de laagst mogelijke prijs voor alle standaard diensten, zoals boekhouding, jaarrekening en aangiften.

Wij vinden dat standaard werk, zoals het inboeken van boekstukken, het maken van jaarrekeningen en aangiften uitstekend geautomatiseerd kan worden. Dat mag dus niet teveel kosten.

Je levert alle documenten aan en Zoutewelle verwerkt deze automatisch in je online administratie omgeving. Dagelijks worden de facturen verwerkt door ons systeem. Bijzondere uitgaven en documenten die niet automatisch herkend worden, lossen wij handmatig op. De volgende stap is dat we de bank en de salarisadministratie aan het financiële pakket koppelen. Ook dat nemen we dus helemaal uit handen. Maandelijks verrichten de we noodzakelijke aansluitingen en controles en doen de BTW aangifte. 

Het grote voordeel van deze werkwijze is dat je altijd en overal inzicht hebt in je boekhouding en online administratie. Hierdoor kun je samen met ons je koers uitzetten voor de toekomst. Vooruit kijken dus en niet achterom.

Onderstaand een indicatie van onze tarieven:

 Abonnementsvorm Zoutewelle S Zoutewelle M

Zoutewelle L

Zoutewelle All in

Basis        
Invoeren facturen tm 120 st. per jaar   
Invoeren bankmutaties tm 120 st. per jaar   
Balans en resultatenrekening   
Debiteuren en crediteurenlijsten
BTW aangifte         
Dossier via Zoutewelle Online   
Financiële rekentools   
Voorbeeldcontracten   
Frequentie
kwartaal  kwartaal   maand week 
Financieel en fiscaal        
Samenstellen jaarrekening           
Aangifte inkomstenbelasting           
Aangifte vennootschapsbelasting        
Halfjaarlijks een financieel rapport           
Jaarlijkse bespreking van de cijfers           
Per kwartaal een financieel rapport          
90 minuten advies per jaar       
180 minuten advies per jaar      
Diepgaande controle op administratie      
Extra eindejaarsgesprek      
Scanservice      
Abonnement vanaf € 59 € 89 € 119 € 199

 

 Zoutewelle OpMaat

Niet iedere onderneming is in een "vakje" te plaatsen. Zoutewelle past zich aan jouw werkwijze en systemen en levert maatwerk dienstverlening.

Je hebt een eigen boekhoudpakket of misschien zelfs een eigen administratieve afdeling binnen je bedrijf. Je werkt plezierig en comfortabel op je eigen systemen, maar zoekt wel een accountant die pro-actief met je meedenkt en de jaarstukken in orde maakt of controleert.

Je stelt een vast tarief per maand op prijs en wilt graag duidelijke maatwerk afspraken maken over het service niveau wat je verwacht en de diensten die je wilt afnemen.

Je bent op zoek naar ervaren (financieel) specialisten die met je meedenken en een antwoord hebben op de financiële, organisatorische en strategische vraagstukken waar je als ondernemer mee worstelt.

Kom dit bekend voor? Kies dan Zoutewelle OpMaat.

 

Van Beers BV

De "Z" staat achter in het alfabet maar voor ons als 1e letter: "A"aanspreekbaarheid, nuchter, benaderbaar en een eerlijke prijs.

clownschoen

Meer klanten over Z!

Zoutewelle Actueel

Fisckwartaaltje

21 april 2017 - We hebben iets nieuws!Vanaf heden sturen wij je ieder kwartaal een nieuwsbrief met fiscaal voordeel. Makkelijk leesbaar, to the point en met de beste tips & tricks... Lees meer »

Accountancy Nieuws

Cao-seizoen 2018: voortzetting opwaartse trend

vrijdag 19 januari 2018 - De opwaartse trend in loonafspraken lijkt zich dit jaar voort te zetten. Uit cijfers van AWVN blijkt dat het maandgemiddelde van januari tot nu toe...Lees meer »

De Zoutewelle Nieuwsbrief