Wij zetten uitroeptekens achter jouw vragen!

Zoutewelle Accountants heeft een breed dienstenpalet. Er is kennis in huis op het gebied van accountancy, administratie, salarisverwerking en fiscaliteit. De professionaliteit is gewaarborgd door aansluiting bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA), het Register Belastingadviseurs (RB) en Fiscount. 

Zoutewelle dienstenpalet:

Boekhouding

We hebben inmiddels heel veel ervaring in boekhouden en dan vooral het automatiseren van die boekhouding. Wij zijn van mening dat wij voor onze klanten de administratieve lasten gemiddeld met 25% kunnen verlichten. Dit doen wij door je administratie vergaand te automatiseren. Zo koppelen wij bijvoorbeeld de boekhouding met je bankrekening en hebben we software om je facturen en bonnen mee te scannen.

Ook hebben we software om te factureren en koppelen we ons systemen met elk denkbaar online systeem. Waar geen koppelingen zijn, realiseren wij die. Overtypen, of dubbel werk is daardoor voorbij. Waarom wij zo concreet 25% kunnen roepen? Omdat wij honderden klanten hebben en dus ruime ervaring hebben met het verlagen van administratieve lasten. De 25% is het gemiddelde bij onze klanten. Stel je bent gemiddeld per week 4 uur kwijt aan administratie. Per jaar is dit dus 208 uur. Bij 25% helpen wij je dus aan ruim een week (52 uur) vrije tijd en behoorlijk wat minder kopzorgen.

Tijd die je kunt besteden aan bijvoorbeeld je business verbeteren, aan mooie opdrachten of misschien een paar leuke dagen met je gezin? Lees ook onze blogs over dit onderwerp: waarom boekhouden makkelijk is en de perfecte boekhouding

Advisering

Elke accountant zegt een adviseur te zijn. Wij dus ook! Maar wij zijn anders!

Wat verstaan wij onder advies: problemen ombuigen in kansen, en kansen omzetten in resultaat. Maar dan ook met harde afspraken over het resultaat. Met die mentaliteit gaan we er komen, ook als je bedrijf in de rode cijfers zit. Als je verder kijkt, de trendwatchers in de gaten houdt en lef hebt, zijn er altijd omzetmogelijkheden, nieuwe markten te ontdekken en verdienmodellen te bedenken. Creatief ondernemen met gezond, nuchter verstand. Eerst de pijnpunten blootleggen, dan een gedegen plan van aanpak maken en snel schakelen met onze experts. Als je bereid bent zelf te veranderen en echt wilt, gaan wij er ook voor. Dan vinden we een investeerder, dan drinken we nu samen oude koffie, straks champagne. Wij zijn geen urenfabriek, maar een echte partner voor de ondernemer. Ook na 17.00 uur.

De basis vormt steeds het persoonlijke contact en uiteraard de cijfers. Daarnaast kun je bij ons GRATIS een ondernemerstest laten doen. Wij leren je hierdoor goed kennen en hebben exact zicht op je sterke en zwakke punten, hoe je over je onderneming denkt, of je creatief bent of juist een vakman. Met dit ondernemersprofiel als basis, gaan wij het gesprek met je aan en helpen je om nog beter te worden. Of dat nou op financieel gebied is of over iets totaal anders. Ons maakt het niet uit. Wij helpen je zoiezo!

Salarisadministratie

Wij wensen je veel personeel toe!

Personeel neemt werk uit handen, maar er komt ook weer veel werk voor terug. Natuurlijk zorg je voor een correcte loonstrook. Dat is nog maar het begin.

Met het Online Salarispakket van Zoutewelle wordt verlonen een stuk makkelijker. Salarisstroken? Loonjournaalposten? De loonbelastingaangifte? Jaaropgaaf? Wij regelen het allemaal voor je. Vanzelfsprekend worden alle gegevens direct verwerkt in je Online administratie en zijn dus direct online beschikbaar. Zorg wegnemen, daar draait het om!

Je krijgt 24/7 toegang tot je salaris- en HRM informatie. Overzichtelijke managementinformatie en registratiemogelijkheden in een afgeschermde online salaris- en HRM omgeving. Ook je medewerkers kunnen via een beveiligde toegang inzage krijgen in hun eigen medewerkersdossier. Zo heb je alle informatie en registratiemogelijkheden op een plek.

Dat is wel zo handig.

Kijk dit filmpje eens! Zo doen wij dat!

Zoutewelle Extra

Zoutewelle doet meer! Naast Zoutewelle Vast en Zoutewelle OpMaat voor de administratie en de jaarlijkse vaste werkzaamheden, biedt Zoutewelle onder meer ook het volgende:

Debiteurenbeheer:
Die ene factuur is nog steeds niet betaald. En die andere trouwens ook niet, zag u vanmorgen. Een aanmaning versturen of een incassotraject starten? Liever niet. Daarvoor zijn deze klanten je teveel waard. Je wilt de relatie niet verstoren. Zelf even bellen dan? Dat doe je morgen… misschien.

Onnodige risico’s
Het is lastig als debiteuren niet betalen. Van uitstel komt afstel en vaak blijven facturen daardoor langer openstaan dan nodig is. Dit zorgt voor risico’s. Want stel dat de debiteur failliet gaat? Of dat je rood komt te staan? Je betaalt dan al snel heel veel onnodige rente.

Hard met een hart
Je voorkomt dit door aandacht te besteden aan uw debiteurenbeheer. Wij helpen je hierbij graag. De goede relatie tussen u en uw klant staat bij onze werkwijze centraal. Wij zijn hard met een hart. Lees ook onze blogs over dit onderwerp: goed debiteurenbeheer

Financiële planning:
Je persoonlijke en zakelijke financiële belangen zijn met elkaar verweven. Lang niet altijd is goed zichtbaar hóe die belangen door elkaar heenlopen. Alleen een goede financiële planning brengt die zichtbaarheid en brengt je zekerheid en rust.

Een goede planning maakt, met jou als middelpunt, alle complexe financiële lijnen in je persoonlijke en zakelijke leven zichtbaar. Hierdoor kunnen wij je de beste oplossing bieden om de kans om je doelstelling te behalen, zo groot mogelijk te maken. Het opstellen van een op maat gesneden financiële planning is daarmee een belangrijke dienstverlening van ons kantoor.

Zoutewelle Online

Wij maken het makkelijk. Voor alle systemen die we gebruiken, kun je met 1 gebruikersnaam en 1 wachtwoord inloggen. Single sign on dus. 

Je krijgt toegang tot ons cliënt portaal “Zoutewelle Online”. In dit portaal zullen al je aangiften, jaarrekeningen en permanente gegevens, zoals statuten, overeenkomsten en dergelijke continu beschikbaar zijn. Gewoon online en overal toegankelijk. Daarnaast biedt het portaal toegang tot uw boekhoud- en salarisomgeving.

Van Beers BV

De "Z" staat achter in het alfabet maar voor ons als 1e letter: "A"aanspreekbaarheid, nuchter, benaderbaar en een eerlijke prijs.

clownschoen

Meer klanten over Z!

Zoutewelle Actueel

Fisckwartaaltje

21 april 2017 - We hebben iets nieuws!Vanaf heden sturen wij je ieder kwartaal een nieuwsbrief met fiscaal voordeel. Makkelijk leesbaar, to the point en met de beste tips & tricks... Lees meer »

Accountancy Nieuws

Cao-seizoen 2018: voortzetting opwaartse trend

vrijdag 19 januari 2018 - De opwaartse trend in loonafspraken lijkt zich dit jaar voort te zetten. Uit cijfers van AWVN blijkt dat het maandgemiddelde van januari tot nu toe...Lees meer »

De Zoutewelle Nieuwsbrief