Michel Zoutewelle

Relatiebeheerder | michel@zaccountants.nl

Ik ben Michel Zoutewelle, getrouwd met Shirley, vader van 4 prachtige kinderen, 3 meisjes en een jongen. En ja, ik heb een hobby: ik werk graag! En dat kost (veel) tijd, maar geeft ook (heel veel) energie!

De tijd die ik nog over heb, besteed ik graag aan sporten: ik ben een hardloper en heb de ambitie die marathon eens te gaan lopen. Verder kook ik graag en ben heel graag in nabijheid van vrienden en familie. Tot slot niet onbelangrijk: hockey bij MHC DES in Kaatsheuvel. Niet actief, wel passief als coach en als penningmeester.

Sinds december 2005 ben ik trotse eigenaar van Zoutewelle Accountants, gevestigd in Waalwijk. Een eigenzinnig, eigentijds accountantskantoor, niet groot, niet klein, precies goed!

Zoutewelle 10Linkedin

Van Beers BV

De "Z" staat achter in het alfabet maar voor ons als 1e letter: "A"aanspreekbaarheid, nuchter, benaderbaar en een eerlijke prijs.

clownschoen

Meer klanten over Z!

Zoutewelle Actueel

Fisckwartaaltje

21 april 2017 - We hebben iets nieuws!Vanaf heden sturen wij je ieder kwartaal een nieuwsbrief met fiscaal voordeel. Makkelijk leesbaar, to the point en met de beste tips & tricks... Lees meer »

Accountancy Nieuws

FNV: structureel overwerk kost banen

dinsdag 18 juli 2017 - Uit onderzoek van TNO in opdracht van FNV zou blijken dat door de 7 miljoen werknemers in Nederland jaarlijks voor ruim 20 miljard euro onbetaald w...Lees meer »

De Zoutewelle Nieuwsbrief