WOZ-beschikking te hoog?

naamloos
Binnenkort ontvangt u de WOZ-beschikking voor 2014 (waardepeildatum 1 januari 2013). De kans is groot dat de WOZ-waarden in die beschikkingen niet juist zijn. Gemeenten houden bij de waardebepaling vaak onvoldoende rekening met de invloed van de economische crisis. Bovendien kunnen er ook specifieke waardedrukkende factoren aanwezig zijn die verlaging van de WOZ-waarde rechtvaardigen. Controleer de WOZ-beschikking dus kritisch. Als deze niet deugt, denk er dan aan dat het bezwaar moet zijn ingediend binnen 6 weken na dagtekening van het aanslagbiljet.
Terug naar nieuwsoverzicht »

Van Beers BV

De "Z" staat achter in het alfabet maar voor ons als 1e letter: "A"aanspreekbaarheid, nuchter, benaderbaar en een eerlijke prijs.

clownschoen

Meer klanten over Z!

Zoutewelle Actueel

Fisckwartaaltje

21 april 2017 - We hebben iets nieuws!Vanaf heden sturen wij je ieder kwartaal een nieuwsbrief met fiscaal voordeel. Makkelijk leesbaar, to the point en met de beste tips & tricks... Lees meer »

Accountancy Nieuws

Cao-seizoen 2018: voortzetting opwaartse trend

vrijdag 19 januari 2018 - De opwaartse trend in loonafspraken lijkt zich dit jaar voort te zetten. Uit cijfers van AWVN blijkt dat het maandgemiddelde van januari tot nu toe...Lees meer »

De Zoutewelle Nieuwsbrief