Bake it, till you make it!

facebook bake it till you make it

Maandag 30 juni a.s. zal bij Chalet Fontaine te Kaatsheuvel het event "Bake it, till you make it!" plaatsvinden. Een vermakelijk en smakelijk event met een sociaal/economisch karakter. 

Werkzoekenden/hobby bakker's met een passie voor bakken, worden uitgedaagd om van hun hobby, hun beroep te maken. Wie de ultieme zoete citroen taart zal bakken, heeft een droomstart als bakker/ondernemer te pakken. Patissier Robèrt van Beckhoven, bekend van de tv-programma's Heel Holland Bakt en de CupCakeCup zal de taarten beoordelen.

Je kunt je nog als kandidaat opgeven! Kijk op: www.dezoetecitroen.nl

Zoutewelle Accountants is er ook bij!

Terug naar nieuwsoverzicht »

Van Beers BV

De "Z" staat achter in het alfabet maar voor ons als 1e letter: "A"aanspreekbaarheid, nuchter, benaderbaar en een eerlijke prijs.

clownschoen

Meer klanten over Z!

Zoutewelle Actueel

Fisckwartaaltje

21 april 2017 - We hebben iets nieuws!Vanaf heden sturen wij je ieder kwartaal een nieuwsbrief met fiscaal voordeel. Makkelijk leesbaar, to the point en met de beste tips & tricks... Lees meer »

Accountancy Nieuws

Cao-seizoen 2018: voortzetting opwaartse trend

vrijdag 19 januari 2018 - De opwaartse trend in loonafspraken lijkt zich dit jaar voort te zetten. Uit cijfers van AWVN blijkt dat het maandgemiddelde van januari tot nu toe...Lees meer »

De Zoutewelle Nieuwsbrief